FrmCafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmCafeHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Programcı
DUYGULANDIRAN AN Vote_lcapDUYGULANDIRAN AN Voting_barDUYGULANDIRAN AN Vote_rcap 
Draquinq
xxReDoLxx
Dj Güray
kortel
AnyCooL
estonya
KinqCommando
kaharamanlar
zargonx041
En son konular
» Knıght Online Oynayanlar...
DUYGULANDIRAN AN EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 11:27 pm tarafından kortel

» Domuz
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» 3 Dakika Önce
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» Bir Çanak Ayran
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:27 pm tarafından xxReDoLxx

» Arka Kapı
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Nereden anladın
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Yesekmi?
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:25 pm tarafından xxReDoLxx

» No.160
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:24 pm tarafından xxReDoLxx

» Ödül
DUYGULANDIRAN AN EmptySalı Haz. 29, 2010 10:22 pm tarafından xxReDoLxx

Zirve100

Zirve100 Toplist
Alexa

DUYGULANDIRAN AN

2 posters
YazarMesaj
AnyCooL
Er
Er
AnyCooL

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 10
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 27
<b> Rep </b> Rep : 4
<b> Yaş </b> Yaş : 30
<b> Nerden </b> Nerden : İstanbul/Üsküdar

DUYGULANDIRAN AN Empty
MesajKonu: DUYGULANDIRAN AN   DUYGULANDIRAN AN EmptyPtsi Haz. 21, 2010 11:39 pm

Hakkari’deki saldırıda yaralanan askerlerin talepleri duygulu anların yaşanmasına neden oldu

Hakkari’deki saldırıda yaralanan askerler, o geceyi Başbakan Erdoğan ve Org. Başbuğ’a anlattı. Cepheye gitmek için izin isteyen gazilerin sözleri duygulandırdı: “Arkadaşlarımın şehit olduğu o tepede dikilitaş olmaya razıyım.”

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki saldırının ardından bölgeye giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, askeri birliği ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan ve Orgeneral Başbuğ, saldırı sırasında görev yapan askerlerlerle bir araya geldi.

Saldırı gecesi yaşadıklarını anlatan gazilerin sözleri, Erdoğan ve Başbuğ'u duygulandırdı.

Org. Başbuğ’u karşısında gören Volkan Demir ve Necati Yurt, arkadaşlarının şehit düşdüğü Gediktepede görev yapmakta ısrar etti.

'VİCDANIM EL VERMİYOR'

Volkan Demir, “Gedikli üs bölgesinde göreve hazırım komutanım” dedi.

İlker Başbuğ, Demir’e “Niye oraya gitmek istiyorsun?” diye sordu.

Demir’in yanıtı şu oldu: “Çünkü bir sene beraber olduğum arkadaşlarımı şehit ve yaralı verdim, buna vicdanım el vermiyor komutanım. Geride kalan askerliğimi orada bitirmek istiyorum, gerekirse fazlasıyla...”

'DİKİLİ TAŞ OLMAYA RAZIYIM'

"Göreve hazır olduğunu" söyleyen Gazi Necati Yurt de şöyle konuştu:

“Tabur komutanım yaralıydı. Seslendim izin istedim, kaçan teröristlerin peşine gitmek istedim. Yanımdaki mevziye roket düşmüştü, muhtemelen içindeki arkadaşların hepsi şehit olmuştu. Kaçanları izlemekle yetinmek istemedim, komutanımdan izin istedim. Mevziye terk edip onların peşine gitmek istedim ama komutanım izin vermedi. Niye izin vermediğini anlıyorum ama yediremedim kendime.

Benim de dört günüm kaldı, gerekirse bir ömür daha burada görevimi yerine getirmeye hazırım. Arkadaşlarımın kanının döküldüğü, şehit olduğu o tepede dikili taş olmaya razıyım.”

Başbuğ ve Erdoğan, gazilerle yakından ilgilendi ve onları teselli etmeye çalıştı.

En son AnyCooL tarafından Salı Haz. 22, 2010 12:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Draquinq
Administrator
 Administrator

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 209
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 8659
<b> Rep </b> Rep : 1012

DUYGULANDIRAN AN Empty
MesajKonu: Geri: DUYGULANDIRAN AN   DUYGULANDIRAN AN EmptyPtsi Haz. 21, 2010 11:51 pm

AnyCooL + Repini Verdim Wink Çok GüzeL Bir Konu Smile Konu DUYURU Olmuştur Ve ProfiLLere EkLenmiştir (;
https://frmcafe.yetkinforum.com
AnyCooL
Er
Er
AnyCooL

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 10
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 27
<b> Rep </b> Rep : 4
<b> Yaş </b> Yaş : 30
<b> Nerden </b> Nerden : İstanbul/Üsküdar

DUYGULANDIRAN AN Empty
MesajKonu: Geri: DUYGULANDIRAN AN   DUYGULANDIRAN AN EmptyPtsi Haz. 21, 2010 11:53 pm

teşekkür ederim LÜTFEN BU TÜR KONULARA DUYARLI OLALIM
VE UNUTMAYALIM HERŞEY VATAN İÇİN

DUYGULANDIRAN AN
1 sayfadaki 1 sayfası