FrmCafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmCafeHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Programcı
"Sadece Milan'ı istiyorum" Vote_lcap"Sadece Milan'ı istiyorum" Voting_bar"Sadece Milan'ı istiyorum" Vote_rcap 
Draquinq
"Sadece Milan'ı istiyorum" Vote_lcap"Sadece Milan'ı istiyorum" Voting_bar"Sadece Milan'ı istiyorum" Vote_rcap 
xxReDoLxx
Dj Güray
kortel
AnyCooL
estonya
KinqCommando
kaharamanlar
zargonx041
En son konular
» Knıght Online Oynayanlar...
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 11:27 pm tarafından kortel

» Domuz
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» 3 Dakika Önce
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» Bir Çanak Ayran
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:27 pm tarafından xxReDoLxx

» Arka Kapı
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Nereden anladın
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Yesekmi?
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:25 pm tarafından xxReDoLxx

» No.160
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:24 pm tarafından xxReDoLxx

» Ödül
"Sadece Milan'ı istiyorum" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:22 pm tarafından xxReDoLxx

Zirve100

Zirve100 Toplist
Alexa

"Sadece Milan'ı istiyorum"

YazarMesaj
Programcı
Administrator
 Administrator
Programcı

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 818
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 9432
<b> Rep </b> Rep : 1002
<b> Yaş </b> Yaş : 28
<b> Nerden </b> Nerden : Ankara

"Sadece Milan'ı istiyorum" Empty
MesajKonu: "Sadece Milan'ı istiyorum"   "Sadece Milan'ı istiyorum" EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 1:26 am

Brezilyalı futbolcu
Luis Fabiano, "Sadece Milan'ı istiyorum" dedi, Milan transfer için düğmeye bastı.2010 Dünya Kupası'nda Brezilya
Milli Takımı'nın forvet oyuncusu
Luis Fabiano, Milan'a göz kırptı. Takımının
Fildişi Sahili ile yaptığı maçta, galibiyete
iki golle katkıda bulunan Luis Fabiano'yu transfer etmek için Milan geçen sezon öncesi
girişimde bulunmuş ama sonuçlandıramamıştı. İspanya'nın
FC Sevilla takımıyla halihazırda bir yıllık
daha sözleşmesi bulunan Luis Fabiano için Milan yeniden
kolları sıvadı. Sevilla'nın para
arayışında olduğu, bu nedenle de Fabiano'nun transferine
olumlu baktığı belirtildi.Bunun yanında Milan'ın Luis Fabiano'yu
üç yıllığına renklerine bağlamak istediği
ve bonservis ücreti olarak da 10 ila 12
milyon Euro arasında bir rakamı gözden çıkardığı iddia edildi. Milan'ın
bu ücreti
karşılayabilmek için de forvet oyuncusu
Hollandalı Huntelaar'ı elden çıkaracağı öne sürüldü.
https://frmcafe.yetkinforum.com

"Sadece Milan'ı istiyorum"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bu Konuda Sadece ****** Var !! [İndeks]
» Sadece Internet Explorer'da Açılan Pencereleri Firefox'tada Açın!