FrmCafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmCafeHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Programcı
"Yıldırım artık karar vermeli" Vote_lcap"Yıldırım artık karar vermeli" Voting_bar"Yıldırım artık karar vermeli" Vote_rcap 
Draquinq
"Yıldırım artık karar vermeli" Vote_lcap"Yıldırım artık karar vermeli" Voting_bar"Yıldırım artık karar vermeli" Vote_rcap 
xxReDoLxx
Dj Güray
kortel
AnyCooL
estonya
KinqCommando
kaharamanlar
zargonx041
En son konular
» Knıght Online Oynayanlar...
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 11:27 pm tarafından kortel

» Domuz
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» 3 Dakika Önce
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» Bir Çanak Ayran
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:27 pm tarafından xxReDoLxx

» Arka Kapı
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Nereden anladın
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Yesekmi?
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:25 pm tarafından xxReDoLxx

» No.160
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:24 pm tarafından xxReDoLxx

» Ödül
"Yıldırım artık karar vermeli" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:22 pm tarafından xxReDoLxx

Zirve100

Zirve100 Toplist
Alexa

"Yıldırım artık karar vermeli"

YazarMesaj
Programcı
Administrator
 Administrator
Programcı

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 818
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 9432
<b> Rep </b> Rep : 1002
<b> Yaş </b> Yaş : 28
<b> Nerden </b> Nerden : Ankara

"Yıldırım artık karar vermeli" Empty
MesajKonu: "Yıldırım artık karar vermeli"   "Yıldırım artık karar vermeli" EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 1:18 am

Fenerbahçe'nin teknik
direktörü Christoph Daum, başkan Aziz Yıldırım'a seslenerek,
yaşanan belirsizlikten Fenerbahçe'nin zarar
gördüğünü söyledi.Samandıra'daki mesaisinin bitiminde
açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, "Aziz Yıldırım artık karar vermeli. Fenerbahçe'de neler olacağını başkan Aziz
Yıldırım'a sormak gerekiyor. Şu anda manşetlerde çok farklı şeyler
olmalıydı. Yakında sezon açılacak. Şampiyonlar Ligi ön eleme
maçları yaklaşıyor. Taraftarın da daha net
şeyler duymaya ihtiyacı var. Gelecek
için daha iyi şeyler istiyorlar. Ben hep Fenerbahçe'nin
iyiliğini istiyorum" diye konuştu.Kriz
döneminde Aykut Kocaman ile hiç görüşmediğini
belirten Daum, "Ben sadece Hasan Çetinkaya ile temas halindeyim. Kısa
vadede yapılması gereken çok önemli işler
var. Ben bunlar için çalışıyorum. Bu çalışmaları
da Hasan Çetinkaya ile paylaşıyorum" dedi.
https://frmcafe.yetkinforum.com

"Yıldırım artık karar vermeli"
1 sayfadaki 1 sayfası