FrmCafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmCafeHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Programcı
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Vote_lcap"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Voting_bar"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Vote_rcap 
Draquinq
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Vote_lcap"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Voting_bar"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Vote_rcap 
xxReDoLxx
Dj Güray
kortel
AnyCooL
estonya
KinqCommando
kaharamanlar
zargonx041
En son konular
» Knıght Online Oynayanlar...
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 11:27 pm tarafından kortel

» Domuz
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» 3 Dakika Önce
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» Bir Çanak Ayran
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:27 pm tarafından xxReDoLxx

» Arka Kapı
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Nereden anladın
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Yesekmi?
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:25 pm tarafından xxReDoLxx

» No.160
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:24 pm tarafından xxReDoLxx

» Ödül
"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:22 pm tarafından xxReDoLxx

Zirve100

Zirve100 Toplist
Alexa

"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim"

YazarMesaj
Programcı
Administrator
 Administrator
Programcı

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 818
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 9432
<b> Rep </b> Rep : 1002
<b> Yaş </b> Yaş : 28
<b> Nerden </b> Nerden : Ankara

"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" Empty
MesajKonu: "Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim"   "Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim" EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 1:00 am

Eskişehirspor'un evli futbolcusu
Ümit Karan, Türkbükü'deki Maki Otel'in
plajında esmer bir kadınla çekilen görüntüsünün
öpüşüyormuş gibi gösterildiğini belirterek duruma tepki gösterdi. Birlikte
geçen yıllarda reklam filminde de oynadığı 5
yıllık eşi Zeynep Karan'a karşı çok zor durumda kaldığını belirten
Karan, “Maki'de çok gürültü vardı. Duyamıyordum, kızın kulağına bir şey
söylemek için eğildim. O sırada fotoğrafım
çekilmiş. Ne öpüşmesi... Artık insanlarla konuşamayacağız
bile... Ne hale geldik. Gidip Türkbükü'nde öpüşecek halim yok. O kadar
da eşek değiliz. ‘Beni çekene selam verdim'
Eğer
öpüşseydim herhalde çekerlerdi, öyle bir şey olmadığı için de öyle bir görüntü yok. Üstelik beni çeken gazeteci arkadaşları gördüm, selam bile verdim, kaçmadım.
Çekineceğim bir şey yoktu ki, kaçayım” dedi.Yanındaki kadının arkadaşlarının arkadaşı olduğunu söyleyen Karan,
“Zaten kızın yanında 10 saniye falan durdum. Kimseye selam veremez
olduk” diye konuştu.Eşiyle ayrılık
sürecinde olduğu iddiasını da reddeden ancak son çıkan görüntü
üzerine eşinin çok kızdığını belirten Karan, şöyle konuştu:
“Eşim bu fotoğraflar üzerine çok üzüldü.
Yanıma gelecekti, tatile
beraber devam edecektik ama gelmekten
vazgeçti. Ben de bu yüzden İstanbul'a
dönüyorum. Tatilim mahvoldu. Eşimle telefonda
konuştuk, elbette çok kızdı. Şimdi yüz yüze konuşacağım. Bakalım ne olacak?”
https://frmcafe.yetkinforum.com

"Türkbükü'nde öpüşecek kadar aptal değilim"
1 sayfadaki 1 sayfası