FrmCafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmCafeHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Programcı
"Sivas'tan dostça ayrıldım" Vote_lcap"Sivas'tan dostça ayrıldım" Voting_bar"Sivas'tan dostça ayrıldım" Vote_rcap 
Draquinq
"Sivas'tan dostça ayrıldım" Vote_lcap"Sivas'tan dostça ayrıldım" Voting_bar"Sivas'tan dostça ayrıldım" Vote_rcap 
xxReDoLxx
Dj Güray
kortel
AnyCooL
estonya
KinqCommando
kaharamanlar
zargonx041
En son konular
» Knıght Online Oynayanlar...
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 11:27 pm tarafından kortel

» Domuz
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» 3 Dakika Önce
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» Bir Çanak Ayran
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:27 pm tarafından xxReDoLxx

» Arka Kapı
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Nereden anladın
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Yesekmi?
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:25 pm tarafından xxReDoLxx

» No.160
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:24 pm tarafından xxReDoLxx

» Ödül
"Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptySalı Haz. 29, 2010 10:22 pm tarafından xxReDoLxx

Zirve100

Zirve100 Toplist
Alexa

"Sivas'tan dostça ayrıldım"

YazarMesaj
Programcı
Administrator
 Administrator
Programcı

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 818
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 9432
<b> Rep </b> Rep : 1002
<b> Yaş </b> Yaş : 28
<b> Nerden </b> Nerden : Ankara

"Sivas'tan dostça ayrıldım" Empty
MesajKonu: "Sivas'tan dostça ayrıldım"   "Sivas'tan dostça ayrıldım" EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 12:42 am

Sivasspor'dan ayrılan genç savunma oyuncusu Yasin Çakmak, ''Özel nedenlerimden dolayı ben ricada bulundum, sağ
olsun ricamı kabul ettiler, dostça ayrıldık'' dedi. Çakmak, AA
muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor yönetimi ile konuşarak özel
nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak
istediğini söylediğini belirtti. Bu isteğinin, kulüp
yönetimi tarafından kabul edildiğini ifade eden Çakmak, yönetime
teşekkür ederek, ''Sağ olsun ricamı kabul ettiler, dostça ayrıldık''
diye konuştu.Sivas'ta kendisine misafirperverlik gösteren
herkese teşekkür eden Çakmak, ''Sivasspor'a bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyorum. Her şey gönüllerince
olsun'' dedi.Başka bir kulübe transferinin
söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine Yasin Çakmak,
Sivasspor'dan yeni ayrıldığını, transferi
konusunda henüz bir gelişme olmadığını, transfer
olacağı takımın önümüzdeki günlerde
netlik kazanacağını
sözlerine ekled
https://frmcafe.yetkinforum.com

"Sivas'tan dostça ayrıldım"
1 sayfadaki 1 sayfası