FrmCafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmCafeHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Programcı
"Şampiyon olup batacağınıza..." Vote_lcap"Şampiyon olup batacağınıza..." Voting_bar"Şampiyon olup batacağınıza..." Vote_rcap 
Draquinq
"Şampiyon olup batacağınıza..." Vote_lcap"Şampiyon olup batacağınıza..." Voting_bar"Şampiyon olup batacağınıza..." Vote_rcap 
xxReDoLxx
Dj Güray
kortel
AnyCooL
estonya
KinqCommando
kaharamanlar
zargonx041
En son konular
» Knıght Online Oynayanlar...
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 11:27 pm tarafından kortel

» Domuz
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» 3 Dakika Önce
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:31 pm tarafından xxReDoLxx

» Bir Çanak Ayran
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:27 pm tarafından xxReDoLxx

» Arka Kapı
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Nereden anladın
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:26 pm tarafından xxReDoLxx

» Yesekmi?
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:25 pm tarafından xxReDoLxx

» No.160
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:24 pm tarafından xxReDoLxx

» Ödül
"Şampiyon olup batacağınıza..." EmptySalı Haz. 29, 2010 10:22 pm tarafından xxReDoLxx

Zirve100

Zirve100 Toplist
Alexa

"Şampiyon olup batacağınıza..."

YazarMesaj
Programcı
Administrator
 Administrator
Programcı

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 818
<b> Tecrübe Puanı </b> Tecrübe Puanı : 9432
<b> Rep </b> Rep : 1002
<b> Yaş </b> Yaş : 28
<b> Nerden </b> Nerden : Ankara

"Şampiyon olup batacağınıza..." Empty
MesajKonu: "Şampiyon olup batacağınıza..."   "Şampiyon olup batacağınıza..." EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 12:40 am

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bir
kez şampiyonluk yerine sistemli
çalışmayı tercih ettiğini belirterek, "Şampiyon
olup batacağınıza, düzenli şekilde yavaş yavaş, planlı şekilde bu işi
yakalamak daha mantıklı" dedi.Süper Lig
ekiplerinden Sivasspor'da, Mesut Bakkal yeni sezon
hazırlıklarını yapmayı düşündüğü Bolu Termal Otel'e gelerek incelemelerde bulundu. Tesis içerisinde bulunan
ağırlık merkezini ve odaları gezen Mesut Bakkal, çim sahaları
da kontrol etti. Gazetecilerin
sorularını yanıtlayan Mesut Bakkal, yeni sezonda
üst sıralara oynayan bir takım yaratmak istediklerini açıklayarak,
"Geçtiğimiz sezon ligin
bitimine 6 hafta kala Sivas'a geldim. Sivasspor'un durumu hiç de iyi
değildi. Sivasspor'a, oyunculara çok inandım.
Yiğidolarla birlikte sinerjiyi ve birliği yakaladık. Ben sadece araç oldum ve ligde
kaldık. Yeni sezonda hedefimiz üst sıralara oynayan, istikrarlı bir takım
yaratmak" dedi.Şampiyonluktan çok, kalıcı gelirlerin ve sistemin
oturduğu bir düzen istediğini söyleyen Mesut Bakkal, "Anadolu kulüpleri için bir sefer şampiyonluk
mu, yoksa kalıcı gelirler bırakıp her sezon
üst sıraları zorlayan bir takım yaratmak mı
diye düşünüyorum. Tabii ki, sistemin ve
kalıcı gelirlerin olduğu, kulübün kimseye borcunun olmamasını isterim.
Bir sefer şampiyonluk mu derseniz, ben sistemli çalışmayı tercih ederim. Şampiyonluk
çok zor telaffuz edilen bir şey. Bursaspor'u da yürekten kutluyorum. Şampiyonluğu
hak ettiler. Başarıyı yakalamayı herkes ister. Yakaladığınız zamanda sağlam işlerin yapılması
gerekiyor. Şampiyon olup batacağınıza,
düzenli şekilde yavaş yavaş, planlı şekilde bu işi yakalamak daha
mantıklı" diye konuştu.Bakkal, kulüp
olarak şampiyonluğu kaldırabilecek
kapasitede olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:"Şampiyonluğu herkes ister. İnsanları yanlış
yönlendirmemek, yanlış hedeflere de yönlendirmememiz gerekiyor. Şampiyonluğa gidebilecek gücümüz
ve deneyimimiz var. Kulüp ve bireysel
olarak bu başarıyı kaldırabilecek güçteyiz.
İnşallah bize de nasip eder."Bakkal, oteldeki incelemelerin
ardından Bolu Valiliği'ne giderek Sivaslı olan Bolu Vali Yardımcısı
Cemal Yıldızer'i ziyaret etti.
https://frmcafe.yetkinforum.com

"Şampiyon olup batacağınıza..."
1 sayfadaki 1 sayfası