Dunyanin En Hizli Torrent Indirme Programi Xunlei Thunder [RESİMLİ ANLATIM]
Yazar
Mesaj Sayısı : 818 Tecrübe Puanı : 9432 Rep : 1002 Yaş : 28 Nerden : Ankara
Konu: Dunyanin En Hizli Torrent Indirme Programi Xunlei Thunder [RESİMLİ ANLATIM] Salı Haz. 22, 2010 11:47 am
Xunlei Thunder
Arkadaslar dunyanin en hizli Torrent indirme programi, yanlis duymadiniz en hizlisi. Bizzat kendim denedim, alabileceginiz en fazla hizla indiriyorsunuz. Yalniz program çince. ingilizce dil paketide icinde. ingilizceye kolayca cevirebilirsiniz, resimli anlatimdaki asamalari tek tek yapmaniz yeterli. Simdi gelelim programin nasil calistigina. Nasil oluyorda full download hizi aliyoruz, bu programin diger torrent programlarindan farki ne diye soracaklar icin hemen cevabini vereyim. indirme programlari herhangi bir programi indirirken pc'nizdeki protlari kullanir, sizin anlayacagini dilde KAPI'dir bu portlar. Ve torrent programlarin %99.9'u genelde ayni port'u kullanir. Yanlis anlamayin numara olarak ayni port degil, demek istedigim Torrent port'u. Her neyse bu torrent portlarini cogu firewall ve modem firewall'lari block yapar ya da kullanimini kisitlar bu yuzden dogru durust verim alamazsiniz yani iyi bir hizda indiremezsiniz. Bu program bir ilki gerceklestirip HTTP yani sizin anlayacagini dilde tarayici port'unu kullaniyor, yani port: 80 ve 8080. Kisacasi firefox ve internet explorer'in kullandigi port. En az kisitlamasi ve block'lanma sansi olan port. Bu yuzden cok yuksek hizda download yapabilirsiniz.
ONEMLI: Torrent download yaparken. Seeder sayisina dikkat edin bu rakam dosyayi upload edenlerin sayisidir. En yuksek rakami secmeye dikkat edin. Seeder sayisi azsa indirme hizi yavas olur.